محل تبلیغات شما
شرکت تضامنی شرکت اشخاص است که تشکیل آن و پایان آن شرایط متفاوتی از شرکت های سرمایه دارد. برای پایان یافتن شرکت های تضامنی روش هایی وجود دارد که عبارتند از :
1. بطلان شرکت
2. فسخ شرکت
3. انحلال شرکت
به موجب ماده 137 قانون تجارت ، شرکت تضامنی در موارد ذیل منحل می شود:
1. وقتی که شرکت مقصودی را که برای آت تشکیل شده بود انجام داده و یا انجام آن غیر ممکن شده باشد.
2. زمانی که شرکت برای مدت معینی تشکیل و مدت منقضی شده باشد.
3. در صورتی که شرکت ورشکست شود.
4. در صورت تراضی تمام شرکاء.
5. در صورتی که یکی از شرکاء به دلائلی انحلال شرکت را از دادگاه تقاضا نماید و دادگاه آن دلائل را موجه دانسته و حکم به انحلال بدهد. ولی هر گاه دلائل منحصراً مربوط به شریک یا شرکاء معین باشد دادگاه می تواند به تقاضای سایر شرکاء به جای انحلال حکم به اخراج شریک یا شرکاء معین بدهد.
6. در مورد فسخ یکی از شرکاء
7. در صورت ورشکستگی یکی از شرکاء
8. در صورت فوت شریک و حجر یکی از شرکاء
نکته : در مورد ورشکستگی یکی از شرکاء انحلال وقتی صورت می گیرد که مدیر تصفیه کتباَ تقاضای انحلال شرکت را نموده و از تقاضای مزبور شش ماه گذشته و شرکت مدیر تصفیه را از تقاضای انحلال منصرف نکرده باشد .
بنابراین انحلال شرکت در شرکت های تضامنی ممکن است به صورت ارادی یا قهری باشد که اسباب آن عبارتند از :
1. اسباب قانونی
سببی که قانونگذار در قانون تجارت پیش بینی نموده است هر وقت تحقق یابد شرکت خود به خود منحل می گردد.
2. اسباب قضایی
وقتی که یکی از شرکاء تقاضای انحلال شرکت را بنا به دلایل قانونی از محاکم صالحه قانونی تقاضا می کند. دادگاه مراتب را رسیدگی چنانچه دلایل و مستندات را متناسب با ادعای خواهان بداند حکم مقتضی مبنی بر انحلال شرکت صادر می نماید.
3. اسباب ارادی
وقتی که شرکاء با توافق یکدیگر قصد انحلال شرکت را داشته باشند و این اراده خود را طی تشریفات لازم صورتجلسه نمایند شرکت منحل شده محسوب است.
نکته : در مورد ورشکستگی یکی از شرکاء انحلال وقتی صورت می گیرد که مدیر تصفیه کتباَ تقاضای انحلال شرکت را نموده و از تقاضای مزبور شش ماه گذشته و شرکت مدیر تصفیه را از تقاضای انحلال منصرف نکرده باشد.
انحلال شرکت تضامنی باید طبق ماده (200 ق. ت) ناظر به مواد 195 و 197 همان قانون و برابر نظامنامه وزارت عدلیه اعلام شود. لذا، شرکاء شرکت تضامنی مکلفند که انحلال خود را با تقدیم مدارک مقرر بدواَ در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسانند و سپس در ظرف ماه اول از تاریخ ثبت ، انحلال آن را به هزینه خود شرکت توسط اداره ثبت محل در رومه رسمی و یکی از جراید کثیرالانتشار مرکز اصلی شرکت منتشر نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت انحلال شرکت تضامنی به قرار ذیل است :
الف ) کلیه مدارک ثبتی شرکت
ب) مدارک شناسایی شرکا
ج ) اصل صورتجلسه انحلال که به تایید همه شرکا و مدیر تصفیه رسیده باشد.
د) آگهی آخرین تغییرات شرکت ( در صورت وجود تغییرات )

نمونه صورتجلسه انحلال شرکت تضامنی :
نام شرکت شماره ثبت . و شناسه ملی . سرمایه ثبت شده ریال در تاریخ ساعت مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به انحلال شرکت اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
1ـ خانم / آقای …دارای …ریال سهم الشرکه
2ـ خانم / آقای …دارای …ریال سهم الشرکه
3ـ خانم / آقای …دارای …ریال سهم الشرکه
4ـ خانم / آقای …دارای …ریال سهم الشرکه
در خصوص انحلال شرکت بحث و بررسی بعمل آمد والنهایه مقرر گردید که شرکت منحل شود در نتیجه خانم / آقای به شماره ملی به آدرس.کدپستی : . به سمت مدیر تصفیه انتخاب شد و مدیرتصفیه ضمن اعلام قبولی سمت اقرار به دریافت اسناد و مدارک و دفاتر و دارایی های شرکت نمود.
به خانم / آقای . احدی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شودکه ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق النسب و امضاء ذیل دفتر ثبت اقدام نماید.
1ـ خانم / آقای امضاء
2ـ خانم / آقای امضاء
3ـ خانم / آقای امضاء
4ـ خانم / آقای امضاء 

نکات کلیدی برای شرکت های غیر فعال

ثبت شرکت در استرالیا

نکاتی پیرامون ثبت انحلال شرکت تضامنی

شرکت ,انحلال ,شرکاء ,خانم ,آقای ,ثبت ,انحلال شرکت ,خانم آقای ,یکی از ,شرکت تضامنی ,مدیر تصفیه ,انحلال منصرف نکرده ,تقاضای انحلال منصرف ,کتباَ تقاضای انحلال ,تصفیه کتباَ تقاضای

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

bacbiesenga Mary's page به سوی ظهور Ignacio's life pleasitoutun osobenchhat 1 اخبار بانکی baddlanuve بزرگ ترین مرجع بازی های کامپیوتر و نرم افزار